ÖĞRENCİLER EĞLENEREK ÖĞRENİYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Haziran 2021 - Çarşamba 11:27
 
ÖĞRENCİLER EĞLENEREK ÖĞRENİYOR
Talas Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu ‘’Talent Garden’’ adlı ulusal e-Twinning projesine dahil oldu. 7-11 yaş arası çocukları kapsayan proje ile 2-c sınıfı öğrencileri hem eğlendi hem de öğrendi.
EĞİTİM Haberi
ÖĞRENCİLER EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

Talas Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu 2-C sınıf öğretmeni Şeyda Günay:"öğrencilerilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağlayıp,özgün çalışmalar yapmalarına ,birbirinden güzel eserler ortaya çıkarmalarına olanak sağladık.Yaratmanın ve üretmenin keyfine varan öğrenciler kendilerine olan güvenlerini artırdı. Proje, farklı şehirlerden ortaklarında bulunduğu ulusal bir e-Twinning projesi kapsamındadır" dedi.
Günay “Talent Garden” projesi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Talent Garden isimli eTwinning Projemizle Öğrencilerimize yetenekleri konusunda farkındalık oluşturup karakter gelişimine katkı sağladık. Bu güzel projede olmaktan çok mutluyuz. Projemiz kapsamında öğrencilerimizle web-2 araçlarını aktif bir şekilde kullandık.Bu projenin mimarı olan öğrencilerimiz özgün çalışmalar yaparak birbirinden güzel eserler ortaya çıkardılar.Yaratmanın ve üretmenin keyfine vardılar.Projeyi yaparken çok eğlendiler.Ayrıca velilerimizden çok güzel dönüşler aldık.
ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİNE GÜVENİ ARTTI
7-11 yaş arası çocuklarımızı kapsayan bu projede öğrencilerimiz etkinliklerimizi severek yaptılar. Bir sonraki etkinliği merakla ve heyecan ile beklediler. Etkinlikleri büyük bir heves ile yerine getirdiler. Bu sayede çocuklarımızın ortaya çıkan ürünleri birbirinden özenliydi ve öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini artırdı.
Bizler özellikle bu pandemi sürecinde çocuklarımızı yetenekleri doğrultusunda sanatsal çalışmalara yönlendirerek, teknolojinin zararlı etkilerinden uzaklaştırmayı, yaşamsal becerilerini ve el becerilerini geliştirmeyiamaçladık.
GÜZEL BİR EKİP OLDUK
Tüm bunları yaparken işbirliği ve takım çalışması ruhunu oluşturduk.İiletişimimizi, paylaşımımızı güçlendirdik, bilişim teknolojilerini kullanmayı keyifli hale getirdik.Çevrim içi toplantılar düzenleyerek proje ortaklarımızla yeni arkadaşlıklar kurduk. Uzaktan eğitim sürecinin yaşandığı şu günlerde velilerimizi de çalışmalarımızın içinde görmek bizi çok mutlu etti. Projemiz süresince ortaklarımız ile işbirliği içinde çalıştık. Güzel bir ekip olmayı başardık" dedi. 
Proje ortakları;
Ayşegül ARDIÇ (Hasan Polatkan İlkokulu Melikgazi/KAYSERİ), Demet BOZDEMİR (Yavuz Selim İlkokulu Afyonkarahisar), Ekrem ARDIÇ (Atatürk İlkokulu İncesu/KAYSERİ), Şeyda GÜNAY (Yüksek Mimar Karakimseli İlkokulu Talas/KAYSERİ), Goncagül ÇETİNKAYA (Şehit Musa Yüce İlkokulu Bünyan/KAYSERİ), Hilal TURAN Turan(Köylüoğlu İlkokulu Develi/KAYSERİ), Murat DOĞAN (Süksün Şehit Ali Kıvanç İlkokulu İncesu/KAYSERİ), Peruze GÜRGÜR (Köylüoğlu İlkokulu Develi/KAYSERİ), Şerife YÜKSEL (Atatürk İlkokulu İncesu/KAYSERİ), Vesile Nilüfer SUNTURLU ( Ahmet Ömer Kocaşaban İlkokulu Afyonkarahisar)

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖĞRENCİLER, EĞLENEREK, ÖĞRENİYOR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı