ÖN DEĞERLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
15 Kasım 2021 - Pazartesi 21:28
 
ÖN DEĞERLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimlik binasında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen imza törenine, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay katıldıla
SAĞLIK Haberi
ÖN DEĞERLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

Törende, Tıp Fakültesi olarak 62 öğrenciyle eğitime başladıklarını dile getiren Kayseri Şehir Hastanesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik “Sağlık Müdürümüzün başkanlığında sayın başhekimimizle beraber Tıp Fakültesi ve Şehir Hastanesi arasındaki iş birliği protokolünün ön değerlendirme raporunu imzalamış bulunmaktayız. Şehrimize daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle çalışacağız, bu vesileyle sağlık müdürümüze ve başhekimimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay ise “Kayseri Tıp Fakültesi ve Kayseri Şehir Hastanesi arasında imzalanan protokolün değerlendirme raporunun şehrimize, öğrencilerimize, hastanemize ve dekanlığımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Kayseri İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de protokol imza töreninin ardından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Kayseri Şehir Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi arasında, birlikte kullanım protokolünün yereldeki ayağı olan ön değerlendirme raporunun imzalanmasını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tıp Fakültesinin Şehir Hastanemizle iş birliği içinde olması, hizmetlerin niteliğini arttırması açısından önemli. Akademik kadronun artması ile daha çok akademisyen hocalarımız ile nitelikli hizmetler üretebilmek için, Kayseri Şehir Hastanesinde elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle İlhami hocama, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimimize çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”
Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖN, DEĞERLENDİRME, PROTOKOLÜ, İMZALANDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı