ÖZDOĞAN: “AĞAÇLANDIRMADA ÖRNEK İLÇEYİZ” google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Kasım 2021 - Perşembe 15:12
 
ÖZDOĞAN: “AĞAÇLANDIRMADA ÖRNEK İLÇEYİZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliği kapsamında, Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı bölgesinde fidanlar toprakla buluştu. Etkinlikte konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av.Bilal Özdoğan, “Türkiye ağaçlandırmada bütün dünyada örnek bir ülke, bizde bu bağlamda örnek bir ilçe olmaya gayret ediyoruz” dedi.
GÜNDEM Haberi
ÖZDOĞAN: “AĞAÇLANDIRMADA ÖRNEK İLÇEYİZ”

Tüm Türkiye’de 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan ‘geleceğe nefes’ projesi kapsamında Erciyes’te fidanlar toprakla buluştu. Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi işbirliğiyle yapılan etkinlikte protokol ve öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.  Etkinliğe Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, ilçe Emniyet müdürü Nail Sevgican ilçe de eğitim gören öğrenciler katıldı. 
Fidan dikiminin ardından açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Av.Bilal Özdoğan, Hacılar’ın ağaçlandırmada örnek bir ilçe olma yolunda ilerlediğini belirterek şöyle konuştu.  “Milli Ağaçlandırma Günü’nde Kaymakamlığımız ve Belediyemiz etkinliğimize tüm birim çalışanlarımız ve öğrencilerimizle katkı sağladı. Erciyes Dağı Hacılar Kapı bölgesinde bizde ilçe olarak 85 milyon hedefine katkı sunmanın sevincini yaşamaktayız, ayrıca bu tür etkinlikler turizm alanlarında ayrı bir öneme sahip.”
Başkan Özdoğan ilçe olarak gerek sonbahar gerekse ilkbaharda ağaçlandırma faaliyetlerinin durmadan devam ettiğini belirterek, “Türkiye’miz ağaçlandırmada bütün dünyada örnek bir ülke, bizde bu bağlamda örnek bir ilçe olmaya gayret ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 
Açıklamaların ardından protokol üyeleri öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZDOĞAN:, “AĞAÇLANDIRMADA, ÖRNEK, İLÇEYİZ”,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı