ÖZER: ATATÜRK’Ü ANLAMAK ÇOK ÖNEMLİDİR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Kasım 2021 - Salı 11:09
 
ÖZER: ATATÜRK’Ü ANLAMAK ÇOK ÖNEMLİDİR
CHP İl Başkanı Ümit Solak Özer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83'üncü yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özer, “Bugün bulundukları makamları Atatürk'e borçlu olanların vefasızlığına, hadsizliklerine karşı da Atamıza, ilkelerine, devrimlerine daha da fazla sarılacağız” dedi.
GÜNDEM Haberi
ÖZER: ATATÜRK’Ü ANLAMAK ÇOK ÖNEMLİDİR

Özer yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir." diyen Atatürk’ün, bu sözünden de hareketle anmak kadar, anlamanın da önemli olduğunu biliyoruz.Atatürk, eylemleri ve fikirleriyle tarihe ışık tutan eşsiz bir liderdir. Emperyalist emellere başkaldıran, tüm dünya haklarına özgürlük mücadelesi ve azmi ile örnek olan, umut olan bir Başkomutandır. Evet, Atatürk demek, tam bağımsızlık demektir.  Atatürk demek, çağdaşlık demektir.Atatürk demek, bilim demektir, akıl demektir. Atatürk demek, barış demektir…Atatürk demek, zulme boyun eğmemektir.Bu yüzden 10 Kasım tarihi sadece Atatürk’ü anmak değil,  O’nu anlamak için de önemlidir.Atatürk'ü anlamak demek, bu güzel vatanı aydınlık yarınlara taşımak demektir.Atatürk anlamak demek, laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak demektir.Bizler,  ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Atatürk’ün yolunda ilerlerken,  bıraktığı emanete, eserlere bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da sahip çıkacağız. 
Bu nedenle karşılaştığı tüm zorluklara rağmen asla pes etmeyen, aydınlık Türkiye hayalini gerçeğe dönüştüren, fikirleriyle yolumuzu aydınlatan, bize yol gösteren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak, bizim en önemli görevimizdir. Akla ve bilime yani Atatürk’e ve Cumhuriyet’e karşı olan tüm karanlık zihniyetlere karşı mücadelemizi Ulu Önderin, açtığı yolda, kurduğu ülküde, gösterdiği amaçta hiç durmadan sürdüreceğiz ve O’nun yolundan yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz.Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizi, onun gösterdiği hedef doğrultusunda çağdaş dünyada hak ettiği yere taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetimizi gerçek demokrasiyle de taçlandıracağız. Bugün bulundukları makamları Atatürk'e borçlu olanların vefasızlığına, hadsizliklerine karşı da Atamıza, ilkelerine, devrimlerine daha da fazla sarılacağız. Bu duygu ve düşüncelerle eserleriyle, devrimleriyle bize her daim ışık olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, saygıyla, özlemle ve minnetle anıyoruz.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZER:, ATATÜRK’Ü, ANLAMAK, ÇOK, ÖNEMLİDİR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı