ÖZER: O HASEKİ DAĞI NEREDE google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Ekim 2021 - Pazartesi 11:17
 
ÖZER: O HASEKİ DAĞI NEREDE
CHP İl Başkanı Ümit Solak Özer, CHP’yi eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi.
SİYASET Haberi
ÖZER: O HASEKİ DAĞI NEREDE

Halkın partisi üzerinden gündeme gelmek için atıp tutuğunu ileri süren Özer, “Özhaseki’ye tavsiyemiz, halkın partisi üzerinden gündeme gelmek için çırpınmak yerine “Kayseri’de adımıza kocaman dağ var” dediği, o olmayan dağı aramaya devam etmesi ve jübileye yakın enerjisini o dağa vermesidir! Sahi soyadınızı Kayseri’de olmayan dağdan aldığınız, “o Haseki dağı” nerede?” dedi.
 Özer açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ey Özhaseki, ülkeyi bölünmeye ve parçalanmaya götürmek isteyenlerin icraatlarını bu millet biliyor, unutmadı, unutmadık!
Ülkeyi bölünmeye ve parçalanmaya götüren zihniyet, çözüm sürecini, çadır tiyatrosunu savunan ve PKK’lı teröristler için “gerilla” diyen zihniyettir… Şehitlerimiz için “Niye öldükleri de belirsiz” ifadelerini kullanan kafadır! TC ibaresinin kaldırılmasına yönelik tepkimize “bölücülük ve fitne” diyen zihniyet sahipleridir. Andımızın kaldırılmasına tek laf etmeyen, ama iş poza geldi mi yerli ve milli narası atan ikiyüzlü siyasettir… Terörist başı Öcalan’a “siyasi figür, bunun nesine itiraz edeyim”  diyenlerdir.  FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz davaları ile ilgili yani ülkeye kurulan hain kumpaslarla ilgili  “Yüzde yüz inandım, Allah’a iman eder gibi inandım.” ifadelerini kullanıp, arkasında, önünde ne var diye dikkat etmeyen, sonrada “aldatıldık” diyerek, bu işten sıyrılacaklarını sanıp, ülkenin FETÖ hain darbe girişimi yaşamasına sebep olan, o yolun taşlarının döşenmesine, acı olayların ortaya çıkmasına neden olanlardır. Pensilvanya'ya tur düzenleyip, mektup yazıp, şirinleme yapanlardır. Milletin çocukları işsizken, aşsızken mülteci güzellemesi yapan, “Ekonomiyi ayakta tutuyorlar, Suriyelileri kimse gönderemez” diyen ve “Sınır namustur” çağrımıza, hatırlatmamıza rağmen bu ülkenin geleceğine dinamit koyanlardır! “Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” diyen sonra da “MHP ile bizim birlikteliğimiz zoraki evliliğe benziyor. Kızla oğlan birbirini sevmez ama evlenmek zorunda kalırlar. Bizimki de tıpkı onun gibi bir şey” diyen ve siyasi menfaat için her gömleği kolayca giyip, çıkaranlardır.  Görevden ayrılırken AKP Kayseri eski İl Başkanının dediği gibi aslında memleketi düşünmeyip, “kendi koltuk ve gelecekleri için her şeyi mubah görenler” önce aynaya baksın. Aynaya bakınca ülkeyi hangi zihniyetin bölünmeye, parçalanmaya, uçuruma götürdüğünü ve kimlerin bu kirli planları önlemek için tarihin her döneminde mücadele verdiğini göreceklerdir.  Özhaseki’ye tavsiyemiz, halkın partisi üzerinden gündeme gelmek için çırpınmak yerine “Kayseri’de adımıza kocaman dağ var” dediği, o olmayan dağı aramaya devam etmesi ve jübileye yakın enerjisini o dağa vermesidir! Sahi soyadınızı Kayseri’de olmayan dağdan aldığınız, “o Haseki dağı” nerede?”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZER:, O, HASEKİ, DAĞI, NEREDE,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı