PARKLAR YENİLENİYOR, KOCASİNAN GÜZELLEŞİYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Nisan 2022 - Pazartesi 16:49
 
PARKLAR YENİLENİYOR, KOCASİNAN GÜZELLEŞİYOR
Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yer alan parklarda; bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
GÜNDEM Haberi
PARKLAR YENİLENİYOR, KOCASİNAN GÜZELLEŞİYOR

İlçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırdıklarını ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; 
“Çocuk ve yetişkinlerin günlük yaşamının bir parçası olan, aktif olarak kullanılan alanların bakımını sağlıyoruz. Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni ve farklı yeşil alanlar kazandırarak, sosyal alanların sayısını artırıyoruz. Bu çerçevede Kocasinan’ın her bir mahallesinde park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan’a yeni bir soluk kattık. Bütün gayretimiz, çabamız, bölge sakinlerine, daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmek içindir.” ifadelerine yer verdi.
Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarında olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bahçe ve yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ilçe merkezinde ve yol kenarlarında bulunan ağaçları gençleştirme ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor. 
Ekipler, aynı zamanda  parklardaki oyun grupları, bank, masalar ve spor aletlerini de revize ederek, yıprananları yenileri ile değiştiriyor. Vatandaşların mevcut parkları daha verimli kullanabilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, vatandaşların talepleri de dikkate alınıyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: PARKLAR, YENİLENİYOR,, KOCASİNAN, GÜZELLEŞİYOR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı