REKTÖR İLÇELERDE KAMPUS ZİYARETİNDE BULUNDU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
07 Aralık 2021 - Salı 22:21
 
REKTÖR İLÇELERDE KAMPUS ZİYARETİNDE BULUNDU
Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile birlikte, Yahyalı ile Develi Seyrani Kampüslerinde incelemelerde bulundu.
EĞİTİM Haberi
REKTÖR İLÇELERDE KAMPUS ZİYARETİNDE BULUNDU

Ziyaretlerin ilk durağı Yahyalı kampüsünde Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nihat Yılmaz, Yahyalı Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Talha Yapıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu’nun katıldığı incelemelerde öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı öğrencilerine eğitim veren Yahyalı MYO’nun gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Rektör Karamustafa, bu konuda sürekli işbirliği halinde oldukları yerel yönetimlere ve hayırseverlere teşekkür etti.

Rektör Karamustafa, “Kayseri Üniversitesi, MYO ağırlıklı bir üniversitedir ve şehirdeki merkez kampüsünün dışında yedi ayrı ilçede kampüsümüz bulunmaktadır. Uygulama ve proje odaklı üniversite misyonuyla Kayseri şehrine ve ilçelerine katkı sunmayı amaçlayan üniversitemiz, özellikle yerel yönetimlerle birlikte sürdürdüğü proje çalışmalarıyla büyük fayda sağlamaktadır. Amacımız kırsal kalkınmayı artıracak projelere hız vermek ve böylelikle Kayseri şehrine daha çok katkı sunmaktır” diye konuştu.

Yahyalı temaslarının ardından Develi’ye geçen Rektör ile Rektör Yardımcımız, Develi Seyrani Kampüsündeki okullarımızı gezdiler. Develi kampüsünde Hayırsever Suat Köylüoğlu’nun katkıları ile yaptırılan ve yapımı yeni tamamlanan Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı ile Develi Belediyesinin koordinasyonunda hayırseverlerin desteği ile yapımı devam eden Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulunan Rektörü Karamustafa, ORAN desteği ile yürütülen Ata Tohumu Araştırma, Uygulama ve Fide Üretim Merkezi Projesinin laboratuvarında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Rektör ayrıca Develi Hüseyin Şahin MYO’da Köylüoğlu ailesinin desteği ile tefriş edilen sınıfları gezdi.

Develi Seyrani Kampüsündeki temaslarında Rektör Karamustafa ile Rektör Yardımcımız Boztosun’a, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz Delice ile Develi Seyrani Kampüsümüzde görev yapan öğretim üyeleri ve öğretim elemanları eşlik ettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: REKTÖR, İLÇELERDE, KAMPUS, ZİYARETİNDE, BULUNDU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı