RÜZGAR GÜLÜ PROJESİNİ ANLATTILAR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Kasım 2021 - Pazartesi 10:46
 
RÜZGAR GÜLÜ PROJESİNİ ANLATTILAR
İYİ Parti Talas İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte partinin Rüzgar Gülü projesi talas halkına anlatıldı.
- Haberi
 RÜZGAR GÜLÜ PROJESİNİ ANLATTILAR

Etkinliğe İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman, önceki dönem İl Başkanı Süleyman Bozkurt, meclis Üyeleri, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı. İYİ partililer çocuklara rüzgârgülü hediye ederken anne ve babalarına ise projeyi anlatan el ilanları dağıtıp proje ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
 GÜNEŞ KAYSERİ’YE TALAS’DAN DOĞACAK
İlçe Başkanı Faik Demir, “Bu gün burada Sayın Vekilimizin Dursun Ataş, İl Başkanımızın Sebati Ataman, önceki dönem İl Başkanı Süleyman Bozkurt, meclis üyelerimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve parti mensuplarımızın katılımı ile ilçemizde bulunan vatandaşlarımıza Genel Merkeziminiz Politikaları doğrultusunda üretilen projelerden biri olan rüzgârgülü projesini anlatıp detaylı bilgi veriyoruz. Çocuklara rüzgârgülü projemizin enstrümanı olan rüzgârgüllerini hediye edip farkındalık oluştururken ebeveynlerine ise el ilanları broşürler dağıtarak detaylı bilgiler verdik. Projemizi özetlemek gerekirse eğitim çağındaki çocuklarımıza eğitim dönemlerinde 2 öğün yemek vermek bu sayede de daha sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçladık. Bu katkıyı sağlarken de ihtiyaç duyulan gıda maddelerini tedarik zincirini bozmadan o bölgede bulunan çiftçilerden karşılayarak da destek olmayı planlayan bir projedir.” ifadelerine yer veren Faik Demir “Güneş Kayseri’ye Talas’dan Doğacak” sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

RÜZGARGÜLÜ PROJESİ
İyi Partili Alkan Okuyucu, “İyi Parti Talas teşkilatı olarak Talas İlçemizde bulunan paraşüt alanında bir araya geldik. Rüzgârgülü Projesi İyi Partinin eğitim döneminde olan 16 milyon çocuğumuza, sabah ve öğlen ücretsiz olarak yemek dağıtma projesidir. Bu proje sayesinde, yaklaşık 263 bin kadınımız iş sahibi olacaktır. Ayrıca çocuklarımız iyi bir eğitim alacaklarından dolayı ve sağlık problemi yaşamayacaklarından, eğitim kalitesi artacaktır.  Rüzgârgülü projesi sayesinde çiftçilerimize ve özellikle bayanlarımıza çok ciddi katkı sağlayacaktır. Rüzgârgülü projesini oluşturturken tedarik zincirini çiftçilerimizden ve tarım kredi kooperatiflerinden yapacağımızdan bu sayede sektörde çalışanlarımıza da ciddi bir destek olmuş oluyoruz. Bu gün burada gençliğimiz olarak teşkilatımız olarak rüzgârgülü projemizi vatandaşlarımıza el ilanı broşür marifetiyle bilgilendirme yaptık. Projemizin isminin de rüzgârgülü olması nedeniyle temsili olarak rüzgârgüllerini çocuklara dağıtarak da projemize farkındalığı artırmış olduk.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , RÜZGAR, GÜLÜ, PROJESİNİ, ANLATTILAR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı