SIRAMATİK CİHAZI ÜRETTİLER google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Mart 2022 - Salı 15:50
 
SIRAMATİK CİHAZI ÜRETTİLER
Pınarbaşı Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Birimi, poliklinik kayıtlarında hastalara büyük kolaylık sağlayan Kiosk (sıramatik) cihazını kendi imkanları ile üretmeyi başardı
SAĞLIK Haberi
SIRAMATİK CİHAZI ÜRETTİLER

 yıllık çalışmanın ardından hizmete sunulan Kiosk cihazında, diğer Kiosk cihazlarından farklı olarak her türlü etiket kullanılabilmekte. Ayrıca kablolu veya kablosuz olarak çalışabilen cihazın, açma veya kapatma düğmesi de bulunmuyor. 
Hafta içinde sabah 08:00 da otomatik olarak açılan cihaz 16:00 da otomatik olarak kapanıyor. İçerisindeki yazılım sayesinde de cihaz kendisini sürekli kontrol ederek sistemsel hataları ayıklayabilme özelliğine sahip.
Yapılan işten memnuniyet duyduklarını dile getiren Pınarbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Funda Fırat Kıranatlıoğlu,  "Hastanemiz bilgi işlem biriminde görevli arkadaşlarımız 2 yıldır bu proje üzerinde çalışıyorlardı. Emeklerinin karşılığında güzel bir ürün ortaya çıkardılar. Birkaç gün öncede cihazımızı aktif olarak kullanmaya başladık. Vatandaşlarımız poliklinik müracaatlarında büyük kolaylık sağlayan bu cihazı zorlanmadan kullanarak sıralarını alıyorlar. Hastanemizde, kendi ürettiğimiz bir cihazı kullanmak mutluluk ve gurur verici. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SIRAMATİK, CİHAZI, ÜRETTİLER,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı