'ŞEFFAF ODA' ULUSLARARASI MEDYANIN GÜNDEMİNDE google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Ocak 2022 - Çarşamba 14:49
 
'ŞEFFAF ODA' ULUSLARARASI MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilk kez geçen hafta başlatılan “Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa” uygulaması Arap medyasının da ilgisini çekti. Bir çok arap kanalı ve gazeteci sosyal medya hesaplarından Başkan Yalçın'ın başlattığı uygulamadan bahsetti.
GÜNDEM Haberi
'ŞEFFAF ODA' ULUSLARARASI MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Her Çarşamba Mevlana Mahallesi’nde sürecek olan başkan-vatandaş buluşmasında vatandaşlar Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile yüz yüze görüşme imkânı buluyor.
Bazen isteklerin dile getirildiği uygulamada bazen de keyifli sohbetler gerçekleştiriliyor. Bu uygulama Türkiye'nin dışında uluslararası meydanın da gündeminde yer aldı. Özellikle Arap medyası Başkan Yalçın'ın uygulamasından bahsetti. Alarabytv sosyal medya hesabında, "Tartışmaya yoy açan bir harekette... Bir Türk şehrinin belediye başkanı makamını şeffaf odada sokağa taşıyor" paylaşımı yaptı. Gazeteci Saja Albayati de sosyal medya hesabından Başkan Yalçın'ın uygulamasını paylaştı. Albayati, "Kayseri'nin Talas belediye başkanı, vatandaşlarla bir araya gelmek ve taleplerini yüz yüze dinlemek için ofisini şeffaf bir odada sokağa taşıyor" ifadelerini kullanarak takipçileriyle şeffaf odada ilçe sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Yalçın'ın fotoğrafını paylaştı. Yalçın'ın uygulaması Türkiye'de örnek olurken, yurt dışında da takip edilmesi ve örnek gösterilmesi de takdir topladı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'ŞEFFAF, ODA', ULUSLARARASI, MEDYANIN, GÜNDEMİNDE,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı