ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI DESTEK BİRİMİNİ ZİYARET ETTİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
04 Aralık 2021 - Cumartesi 16:18
 
ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI DESTEK BİRİMİNİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'dan Şehir Hastanesi'nde "Şehit Yakını Gazi ve Gazi Yakınları Destek Birimi'ni ziyaret etti.
SAĞLIK Haberi
ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI DESTEK BİRİMİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve Başkan Yardımcısı Ali Karagöz ile birlikte Şehir Hastanesi'nde hizmet verilen "Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınları Destek Birimi'ni ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde kendilerine Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay, ATM Sağlık Direktörü Mehmet Kestiroğlu ve Hastane idarecileri eşlik etti.
 Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına hastanemizde alacakları sağlık hizmetlerinde destek vermek amacıyla oluşturulan birim hakkında görüşlerini dile getiren Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Burada Türkiye'ye örnek olacak bir hizmet uygulamaya geçirildi. Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının hastanede tedavileri söz konusu olduğunda, nasıl ki vatanın korunmasında en öndelerse burada da hizmet alırken en ön sırada olacaklar. Bu hizmetin sunulmasında emeği geçen dernek başkanımız Ali Yavuz ve yardımcısı Ali Karagöz'e, birimin kurulmasında o gün hastane başhekimi olan, şu anda Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. İlhami Çelik'e, şu an görevi devralan Başhekimimiz Prof. Dr. Emin Silay'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. 
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve Başkan Yardımcısı Ali Karagöz ise, memnuniyetlerini dile getirerek, "derneğimiz adına herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞEHİT, VE, GAZİ, YAKINLARI, DESTEK, BİRİMİNİ, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı