SEMA KARAOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Nisan 2022 - Cuma 16:49
 
SEMA KARAOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI
Kadın İş Birliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dr. Karaoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, insanlığın ortak geleceği olan çocuklara Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk tarafından verilmiş en büyük armağandır" dedi.
GÜNDEM Haberi
SEMA KARAOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yılı kutlanıyor. Dr. Sema Karaoğlu da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Karaoğlu, "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 23 Nisan 1920 tarihinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, istiklal mücadelemizi yöneterek Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlamış ve Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Dünyadaki tek “Gazi Meclis” olma şerefine sahip olan TBMM, Türkiye Cumhuriyetimizi, Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkma yolunda ilerleyen bir ülke haline getirmiştir."dedi.
BAYRAMI DÜNYA İLE PAYLAŞAN MİLLETİZ
Dr. Karaoğlu, “Cumhuriyet nesilleri olarak gurur ve coşku içerisinde kutladığımız büyük bir bayramdır, 23 Nisan. Ülkemizde ilk kez 1929 yılında kutlanan 23 Nisan , 1979 yılında uluslararası boyuta taşınmıştır. Güzel Türkiye’miz, dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülkedir." şeklinde konuştu.
TÜRK GENÇLİĞİ ATATÜRK'Ü UNUTTURMAYA ASLA İZİN VERMEZ
Bu bayramın, sınırları Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde aştığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, bilinçli ve kasıtlı olarak Atatürk'ü unutturmaya çalışanların olduğunu söyledi. Dr. Karaoğlu, " Bugün Atatürk ismini anamayan bir kısım iktidar sahipleri var.  Çocuklarımızın okullarda hazırladıkları törenlere katıldığımızda birçok milli törende ulu önder Atatürk denilmesine bile izin verilmeyen bir dönemi yaşıyoruz. Ancak hiçbir baskı cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin lideri, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk sevgisini yüreğimizden yok edemez. Atatürk’ün tanımladığı Türk Gençliği  Türkiye Büyük Millet Meclisini, rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağını, şehitlerin kanı ile sulanmış vatan topraklarını ve Atatürk'ü korumaya devam edecektir. 
BAYRAM BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN
 “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” şeklindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini hatırlatan Karaoğlu, "Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEMA, KARAOĞLU'NDAN, 23, NİSAN, MESAJI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı