TAMER: ASGARİ ÜCRET 4 BİN LİRA OLSUN google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
13 Kasım 2021 - Cumartesi 18:49
 
TAMER: ASGARİ ÜCRET 4 BİN LİRA OLSUN
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, asgari ücret ile ilgili açıklamada bulundu. Tamer, "Bence asgari ücret en az 4 bin TL olmalı. Yakışanı da bu olur. İçimden geçen rakam 4 bin TL'nin üstü" dedi.
SİYASET Haberi
TAMER: ASGARİ ÜCRET 4 BİN LİRA OLSUN

BMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. OSB'nin Mali Genel kurulunu değerlendiren Tamer, "Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Parti olarak Organize Sanayimizin Genel Kuruluna şuna oy verin buraya oy verilmesin gibi etki etme gibi bir durumumuz ve dahilimiz kesinlikle olmamıştır. Yalnız sayın Bakanımız Milletvekilimiz Mehmet Özhaseki, sürecin içinde devamlı bulunarak genel kurulun şehre yakışır bir şekilde gerginlikten uzak ve sanayicinin birlik beraberliği içerisinde tamamlanması gayretinde bulundu. Yaşanan gelişmeleri yakinen takip etti.Bizim sanayicilerimize söylediğimiz, yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturma adına olur. Bu hammadeye ulaşmada yaşanan sıkıntı olur. Üretimde yaşanan aksaklıklarda olur. Ulaşımda. Enerjide. Bizlerin üzerine düşen en nihayetinde sanayicimizin önünü açmak için ne gerekirse yapmak olur " dedi.
Tamer, aile hekimin darp eden saldırgana da sert tepki göstererek, "Benimde meslekdaşım olan bir aile hekimize yapılmış olan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Böylesi olayların yaşanmamasını arzu ediyoruz ama maalesef halen bu tür davranışları sergileyen kişiler var. Her ne olursa olsun böylesi bir saldırıya kimsenin hakkı yok. Bu tür insalara gereken ceza verilecektir. Umarım bir daha böylesi olaylar yaşanmaz" diye konuştu.
Gazetecilerin asgari ücretin düşük olması ile ilgili sorduğu soruya "Asgari ücret en az 4 bin TL olmalı" diye cevap veren Tamer,  "Bence asgari ücret en az 4 bin TL olmalı. Yakışanı da bu olur. İçimden geçen rakam 4 bin TL'nin üstü" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TAMER:, ASGARİ, ÜCRET, 4, BİN, LİRA, OLSUN,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı