YENİ MÜDÜRDEN MESAJ VAR... google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Ağustos 2021 - Pazar 12:36
 
YENİ MÜDÜRDEN MESAJ VAR...
Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Saim Durgun görevine başladı. Göreve başlama mesajı yayınlayan Durgun, “İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
EĞİTİM Haberi
 YENİ MÜDÜRDEN MESAJ VAR...

Durgun mesajında ülkenin kalkınmasında önemli bir yer tutan, sanayi, ticaret ve turizm alanlarında katma değer üreten Kayseri'de eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, heyecanını ve gururunu yaşadığını ifade etti. Durgun mesajında şu görüşlere yer verdi:
“20 Ağustos 2021 tarihi itibariyle Kayseri Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bağrından her alanda başarılı, ünlü kişiler çıkarmış, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, ülkemizin kalkınmasında önemli bir yer tutan, sanayi, ticaret ve turizm alanlarında katma değer üreten Kayseri'mizde eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Kayseri eğitimine, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık gören Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut ÖZER'e şükranlarımı arz ediyorum.  
Bizlerden önce bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum.  
İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.  
Bu güzel şehre atanmış olmamın, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, velilerimiz, il ve ilçelerdeki en ücra köşeye kadar idarecisinden personeline tüm çalışma arkadaşlarımız ve şahsım için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , YENİ, MÜDÜRDEN, MESAJ, VAR..., ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı