YENİ TRANSFER BERTOLACCİ: KENDİMİ SAHADA GÖSTERMEK İSTİYORUM google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Ocak 2022 - Salı 12:48
 
YENİ TRANSFER BERTOLACCİ: KENDİMİ SAHADA GÖSTERMEK İSTİYORUM
Kayserispor’un yeni transferi Andrea Bertolacci, takımı için elinden geleni yapacağını belirterek, “Kendimi sahada göstermek istiyorum” dedi.
SPOR Haberi
YENİ TRANSFER BERTOLACCİ: KENDİMİ SAHADA GÖSTERMEK İSTİYORUM

Kayserispor Kulüp Tesislerinde Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nın katılımı ile yeni transfer 4 isim sözleşmelere imza attı. İmza töreninde kısa bir açıklama yapan yeni transfer Andrea Bertolacci “Öncelikle Yukatel Kayserispor’a ve Başkanımız Berna Gözbaşı’na çok teşekkür etmek istiyorum. Burda olmaktan çok mutluyum. Takımımızın hedeflerine yardımcı olmak istiyorum. Kendimi sahada göstermek istiyorum” dedi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nın da katılımı ile düzenlenen imza töreninde yeni transfer 4 isim Kayserispor formalarını giydi ve sözleşmelere imza attılar. İmza töreninde futbolcular Kayserispor’a geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, şu değerlendirmeleri yaptılar;

Abdulkadir Parmak: “Başkanımız Berna Gözbaşı’na ve Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman’a teşekkür etmek istiyorum. Beni istediklerini bana açık bir şekilde hissettirdiler. Bu benim için çok önemliydi. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bana inanları mahçup etmeyeceğim.”

Arif Kocaman: “Önceki kulübüm Sakaryaspor'a bu günlere gelmemde emeği olan herkese teşekkür ederim. Berna Başkan ve Hikmet hocaya bana güvendikleri için teşekkür ederim. Bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Mert Çetin: “Ahmet Çalık’ı kaybettik, burada olamadım gerçekten çok üzgünüm. Ahmet ağabeye Allah’tan rahmet diliyorum. Kayseri’deyim, buraya gelmemde büyük rolü olan Berna Başkan’a ve Hikmet Hocama çok teşekkür ediyorum. Bana güvendiler… Bende bu takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Çok motive bir şekilde buraya geldim. Hedeflerimden vazgeçmedim. Kendimi sahada göstermek istiyorum. Milli Takım benim için çok önemli. Burada kendimi yeniden gösterip Milli Takım’da tekrardan forma giymek istiyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: YENİ, TRANSFER, BERTOLACCİ:, KENDİMİ, SAHADA, GÖSTERMEK, İSTİYORUM,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı