YÜCEL GÜNDEME GETİRDİ ÇUKURLAR KAPATILDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Ekim 2021 - Çarşamba 19:11
 
YÜCEL GÜNDEME GETİRDİ ÇUKURLAR KAPATILDI
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Doğu Sanayi sitesindeki yapılan kazı çalışmalarını gündeme getirmişti. Yücel'in açıklamasının ardından açılan çukurlar belediye yetkilileri tarafından kapatıldı.
SİYASET Haberi
YÜCEL GÜNDEME GETİRDİ ÇUKURLAR KAPATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili  Kazım Yücel,  Doğu Sanayi sitesindeki yapılan kazı çalışmalarını gündeme getirmişti. Yücel'in açıklamasının ardından açılan çukurlar belediye yetkilileri tarafından kapatıldı.  
İYİ Partili Kazım Yücel, Doğu Sanayi Sitesini gezmiş ve burada sanayicilerin sorunlarını dinleyip  notlar almıştı. Esnaf, Kazım Yücel'e  Doğu Sanayi'de başlatılan ama ne zaman biteceği duyurulmayan alt yapı hizmetlerinden dert yanmıştı. Esnafı dinleyen Kazım Yücel, yapılan çalışmaları da yerinde incelemişti. Yücel'in bu ziyaretinin gündeme gelmesinin ardından Doğu Sanayi'deki çukurlar hemen kapatıldı. 
Yücel yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz ve mağduriyetlerini dile getirdiğimiz Doğu Sanayi esnafımızın dükkanlarının önünde açılan çukarlar kapatıldı. Bugün tekrar esnaflarımızla bir araya geldik. Kendileri çukurların kapatılmasından dolayı bir nebze de olsa mutlu olduklarını dile getirdiler" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL, GÜNDEME, GETİRDİ, ÇUKURLAR, KAPATILDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı