YÜCEL İNŞAAT İŞÇİLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 21:24
 
YÜCEL İNŞAAT İŞÇİLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ
İYİ Partili Kazım Yücel bu kez yoğun emek gücüyle çalışarak ekmek parasını çıkartan inşaat işçilerinin dertlerini dinledi. Bir dokundu bin ah işitti.
EKONOMİ Haberi
YÜCEL İNŞAAT İŞÇİLERİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

İYİ Partili Kazım Yücel bu kez yoğun emek gücüyle çalışarak ekmek parasını çıkartan inşaat işçilerinin dertlerini dinledi. Bir dokundu bin ah işitti.

Farklı kesimlerin yaşanan ağır ekonomik kriz karşısında sıkıntılarını tek tek dinleyen İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, inşaat işçileriyle bir araya geldi. Kazandıkları paranın geçimlerine yetmediğini dile getiren inşaat işçileri, bir yandan iş sıkıntısı, bir yandan alınan yevmiyelerin ekonomik kriz ve enflasyon karşısında eridiğini belirterek, ekonomik anlamda çıkmaz içinde olduklarını ifade etti.

Ülke genelinde her kesimin ağır geçen ekonomik kriz karşısında ezildiğini ve çıkış bulamadığını belirten Yücel, “Çiftçimiz, esnafımız, işçimiz herkes perişan. Ücretle çalışan insanlarımızın kazançlarının evlerini geçindirmeye yetmediğine şahit olduk. Ekonomik krizin altında ezilen insanlarımızın çıkış aradığına şahit olduk. Artık onların kendi dertleriyle ilgilenen iktidar partisinden kimseyi karşılarında görmediklerine şahit olduk. Umutlarını iktidardan kesin insanlarımızın arayış içinde olmaları ve İYİ Partiyi umut olarak görmeleri bizleri sevindirdi. Enflasyona yenik düşen, inşaat emekçisi, alın terleri soğumadan haklarını alamayan kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için bizlere güvendiklerini gördük. İYİ Parti iktidarında her kesimin sorununu çözecek politikalara sahip olan partimizin, önceliği de ekonomik krizle boğuşan insanlarımız ekonomik açıdan biran önce rahatlatmak olacaktır” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL, İNŞAAT, İŞÇİLERİNİN, DERTLERİNİ, DİNLEDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı