YÜCEL: SARAYCIKLILARA BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
26 Eylül 2021 - Pazar 18:44
 
YÜCEL: SARAYCIKLILARA BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK
İYİ PARTİLİ Kazım Yücel, İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını gündeme taşımaya devam ediyor.
SİYASET Haberi
YÜCEL: SARAYCIKLILARA BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK


Verilen sözlerin tutulmadığını ve Saraycık Mahallesinin kaderine terk edildiğini belirten Yücel, kendisini yalancılıkla suçlayan AKP'li İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'e de yerinden yanıt verdi. Yücel, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını yerinde tek tek vatandaşa anlattırdı. Yücel, "Saraycık Mahallesi sakinlerine bir dokunduk, bin ah işittik" dedi.
SARAYCIK SAKİNLERİ SORUNLARINI BİR KEZ DAHA ANLATTI
Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, mahalle mahalle gezip sıkıntıları yerinde görüyor. Geçtiğimiz gün Saraycık Mahallesine giden ve burada vatandaşın sıkıntılarını aktaran Kazım Yücel'i İncesu Belediye Başkanı AKP'li Mustafa İlmek yalancılıkla suçladı. İlmek, yaptığı açıklama ile Saraycık Halkına hizmetlerin aksamadan verildiğini belirtti. Bu açıklama üzerine İYİ PARTİLİ Kazım Yücel, mahalleye ikinci kez gitti. Yücel, sorunları bu kez vatandaşa anlattırdı.
1 SAAT OTOBÜS BEKLİYORUZ
Kazım Yücel'e derdini anlatan mahalle sakinleri, "Saraycık Mahallesinde sağlık hizmeti haftada 1 gün cami içerisinde karşılanıyor.Geri dönüşüm çöpleri 6 aydır toplanmıyor.    Saraycık mahallesindeki parklar bakımsız ve kaderine terk edilmiş, çimler kurumuş durumda. Saraycık aşağı mahallesinde hayvan tezekleri sokak ortasında mahalle halkının temizlemesine mahkûm edilmiş durumda. Bundan önceki belediye başkanı zamanında temizlenen mahallemiz şimdiki belediye başkanımız zamanında aylardır temizlenmiyor.    Yağmur yağdığında sokaklar çamurdan geçilmiyor. Seçim vaatlerinde doğalgaz getireceğiz dedi, halen doğalgaz gelmedi. Seçim vaatlerinde orman statüsündeki bu bölgemizi seçimden sonra mesken ve tapu sorunlarımızı çözeceğine söz verdi fakat seçimden sonra hiç gelmedi.  Şikâyetlerimizi İncesu Belediyesinin Beyaz Masasına bizzat ve mail yolu ile iletmemize rağmen cevap alamıyoruz. Şikâyetlerimize cevap alamayınca CİMER’e kadar durumu bildiriyoruz.Saraycık mahallesinin birçok yeri asfaltsız olmasına rağmen Belediye encümeninin bağına doğru giden yol asfaltlandı. Kentteki okula giderken 1 saat otobüs bekliyoruz ve oda dolu geçiyor , bizi almıyor" dediler.
AKP'LİLER GİBİ ŞOV YAPMIYORUZ
Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını anlattıran ve bunu da kayıt altına aldıran İYİ PARTİLİ Kazım Yücel, "İncesu Belediye Başkanı Sayın Mustafa İlmek, bizim ziyaretimiz sonrasında bizi yalancılıkla suçladı ve 'YALAN SÖYLEMEYİ  SİYASET YAPMAK ZANNEDEREK ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞI İLE HAREKET ETTİĞİMİZİ'  iddia etti. Gördüğünüz gibi İncesu İlçesine bağlı Saraycık Mahallesi sakinleri çok dertli. İyi Parti olarak 3 yıldır sahalarda vatandaşımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı görmezden gelen AKP'li belediyeler gibi yapmıyoruz. Bizi çağıran vatandaşlarımızın kapısına, mahallesine koşuyoruz ve onların dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bunları yaparken de AKP'liler gibi şov yapmıyoruz. Vatandaşın sorunlarının çözümü için uğraşıyoruz. Saraycık Mahallesinde Sokakta İncesu Belediyesinin temizlemediği hayvan tezekleri ve alınmayan çöplerle karşılaştık. Sayın başkan, Yeşilçam filmlerini biliriz ama 1970 Türkiye’sinin bir örneğini, bu günün Kayseri, İncesu İlçesi Saraycık Mahallemizdeki vatandaşlarımıza yaşatmasaydın" dedi.
BİZE LAF YETİŞTİRECEĞİNE CİMER'E ULAŞAN VATANDAŞININ HİZMETİNE KOŞ
Yücel, " Hadi biz yalan attık, iftara ettik, görüntülerdeki vatandaşlar da mı iftira atıyor. Yerlerdeki tezekler de mi yalan söylüyor. Toplanmayan çöplerde mi yalan söylüyor. Her sabah 1 saat soğukta ve sıcakta otobüs bekleyen YKS öğrencisi kızımız da mı yalan söylüyor. Çamurdan ahırına ve evine gidemeyen Saraycık Mahallesi sakinleri de mi yalan söylüyor. Camide sağlık hizmeti aldığını ve bu durumdan utandığını belirten Saraycık Toki sakinleri de mi yalan söylüyor. Vatandaşa yol yapmazken; belediye encümeninin evine kadar asfalt yapıldığını belirten vatandaşta mı yalan söylüyor.  Size genel başkanınız gibi sesleneyim. sanırım ondan anlarsınız sadece. Eyyy İncesu Belediye Başkanı Sayın İlmek,vatandaşa bir dokunduk, bin ah işittik. Eyyy İlmek, şovu bırak da hizmet yap. Bize laf yetiştireceğine CİMER'e ulaşan vatandaşının hizmetine koş. Mahalle sakinlerini çamurda yürütme. Çocuklarımızı saatlerde duraklarda otobüs bekletmeye mahkum etme. Üzerine düşeni yap, sorumluğunu yerine getir. Saraycık Mahallesine hizmet getir" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL:, SARAYCIKLILARA, BİR, DOKUNDUK, BİN, AH, İŞİTTİK,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı