HAMZAOĞLU: BUGÜN SADECE MAÇI KAYBETTİK

Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının Antalyaspor karşısında, maçın üstünde bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Her hafta için umutluyum ve bugün sadece maçı kaybettik” dedi.

Antalyaspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, gelecek haftalar için umutlu olduğunu dile getirdi.

Maç öncesi İlhan Parlak, maçın ilk yarısında Mugdat’ın sakatlığı ile ilgili olarak, “Planlarımızı etkiledi” diyen Hamzaoğlu, şunları söyledi; “İki haftadır ilhan ile alıştığımız düzen vardı. Ama sakatlanınca Kevin ile oyuna başladık. Gol de buldu ama olmadı. Erken golü bulsaydık bizim istediğimiz gibi oyun oynanacaktı. Antalya buldu ve onların istediği gibi oyun oldu. Antalya iyi kalabalık savunma yaparak gol bulmak istiyordu. Duran toptan gol buldu. Gol yemesek daha farklı bir oyun seyri olabilirdi. Takım oyuncularım bugünkü bu maçın üzerinde bir oyun oynadı. Rakibimiz iyi kapanan takımdı. Bizde buna rağmen iyi pozisyonlarda bulduk. Değerlendiremedik. Son vuruşları iyi yapsaydık iyi sonuç alacaktık. Her hafta için umutluyum. Kazanabilecek gücümüz var. Sadece maçı kaybetti.”