İLHAN PARLAK TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Kayserispor’un tecrübeli oyuncusu İlhan Parlak, Gençlerbirliği karşısında takımının beraberlik golünü atarak adeta takımını ipten aldı. Rakibin galibiyeti durumunda Kayserispor gelecek haftalara daha büyük sıkıntılarla girecekti.

Kayserispor kazanma parolası ile çıktığı Gençlerbirliği maçının özsellikle ikinci yarısında hayal kırıklığı yaşattı. Maçın ilk yarısına iyi başlayan ve Pedro golü bulan Kayserispor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte 5 dakika içinde kalesinde iki gol gören Kayserispor’da kısa süreli şok yaşandı. Takım oyuncuları hemen toparlanma süreci yaşayarak karşılaşmaya ağırlığını koydu. Ancak gol bulmakta zorlandı.

Maça ikinci yarı giren tecrübeli isim İlhan Parlak, maçın son 10 dakikalık bölümüne girilirken takımının beraberlik golünü attı. Sarı-kırmızılı takım, bu golle rakibiyle berabere kaldı.

Peş peşe goller yiyen Kayserispor’un maçtan mağlubiyetle ayrılacağı düşünülürken alınan beraberlik sonrasında İlhan Parlak attığı golle adeta takımını ipten aldı.

Kayserispor bu maçı kaybetmiş olsaydı, rakibi puanı eşitleyecek ve gelecek haftalar için daha sıkıntılı bir süreç yaşanacak.