ATAŞ: HER GELEN SÖZ VERDİ GİTTİ! AMA HIZLI TREN GELMEDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
17 Aralık 2021 - Cuma 13:40
 
ATAŞ: HER GELEN SÖZ VERDİ GİTTİ! AMA HIZLI TREN GELMEDİ
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de bir kez daha söz verilen hızlı trenle ilgili Meclis’te konuştu. “Yılan hikâyesine dönen hızlı trene söz vermeyen kalmadı” diyen Ataş, “2010’dan beri müjdelenen, 2014’ten beri de her yıl, her seçim ‘Hızlı tren ihalesi bu yıl yapıldı, yapılacak’ dediniz ama artık yeter. Kayserililer size inanmıyor, güvenmiyor” diye konuştu.
GÜNDEM Haberi
ATAŞ: HER GELEN SÖZ VERDİ GİTTİ! AMA HIZLI TREN GELMEDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’de (TBMM) konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yıllardır verilen, ancak tutulmayan hızlı tren sözüne bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

KAYSERİ'YE HIZLI TRENLE İLGİLİ SÖZ VERMEYEN KALMADI!

Milletvekili Dursun Ataş, şu ifadeleri kullandı: Kayseri'nin bir hızlı tren hikâyesi var ki bitmek bilmiyor. 2010’dan beri müjdelenen, sözü verilen Kayseri Yerköy Hızlı Tren Projesi Ulaştırma Bakanı tarafından yine, yeniden müjdelendi. Yılan hikâyesine dönen hızlı trene söz vermeyen kalmadı. Kayseri'ye her gelen bürokrat, bakan, milletvekili, başbakan söz verdi, gitti; Cumhurbaşkanı söz verdi verdi, gitti. Anlayacağınız hızlı tren bir türlü Kayseri'ye gelmedi, gelemedi. 2014’ten beri her yıl, her seçim ‘Hızlı tren ihalesi bu yıl yapıldı, yapılacak’ dediniz ama artık yeter! Kayserililer size inanmıyor, güvenmiyor” şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİM, MÜSTERİH OLUN; BU İKTİDAR BİR DAHA MÜJDE VEREMEYECEK ÇÜNKÜ GİDİYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AKP’nin bundan sonra vatandaşı kandıramayacağını belirterek, “Buradan bir müjde de ben vermek istiyorum: Kayserili hemşehrilerim, müsterih olun; bu iktidar bir daha müjde veremeyecek çünkü gidiyorlar. Biz geliyoruz, hızlı treni biz getireceğiz Kayseri’ye” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ATAŞ:, HER, GELEN, SÖZ, VERDİ, GİTTİ!, AMA, HIZLI, TREN, GELMEDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı