BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BOZKURT İŞARETİYLE SELAMLADI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Ocak 2022 - Pazar 20:53
 
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BOZKURT İŞARETİYLE SELAMLADI
Cumhur İttifakı Ülkü Ocaklarının düzenlediği gecede buluştu. Programa katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, salondakileri Bozkurt ve Rabia işareti ile selamladı.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BOZKURT İŞARETİYLE SELAMLADI

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından Osman Öztunç, Ali Kınık, Atilla Yılmaz ve Alperen Kekilli’nin sahne alacağı “Kutlu Seslenişten Adım Adım 2023’e” konseri Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir, Baki Ersoy’un katıldığı programa Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’den de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da, MHP’li ve AK Partili Belediye Başkanları katıldı.

Konser öncesinde salonu selamlama konuşmaları yapıldı. Başkan Büyükkılıç’ta konuşmasında salondaki Ülkü Ocakları davetlilerini Bozkurt ve Rabia işareti ile selamlaması dikkat çekti.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı paylaşımda, “Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kayseri Gençlik Şöleni’ne katılarak, Cumhur İttifakımızın değerli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi camiası ve hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi.

Milletvekili Ersoy, “Kutlu Sesleniş’ten Adım Adım 2023’e toyumuzla uzunca bir aradan sonra ülküdaşlarımızla, gönüldaşlarımızla bir araya gelmemize vesile olan başta Ülkü Ocakları İl Başkanımız Ali ÇELİK Beyefendi olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Palancıoğlu, “Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kutlu Seslenişten Adım Adım 2023’e Kayseri Gençlik Şöleni”ne katıldık. Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Program konserlerle sona erdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, BÜYÜKKILIÇ, BOZKURT, İŞARETİYLE, SELAMLADI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı