BAŞKAN UZUNLUOĞLU MÜJDEYİ VERDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
07 Haziran 2021 - Pazartesi 14:49
 
BAŞKAN UZUNLUOĞLU MÜJDEYİ VERDİ
Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ilçeye yapılacak olan yeni futbol sahasıyla ilgili prosedürün tamamlandığını belirterek önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağını söyledi.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN UZUNLUOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun girişimleri ve Cumhur ittifakı Milletvekillerinin büyük katkıları ile İlçeye futbol sahası yapılıyor.  Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve beraberindeki bir heyet önce Başkan Menduh Uzunluoğlu’nu ziyaret etti, ardından da futbol sahası yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Kabakcı ve Başkan Uzunluoğlu, yeni futbol sahası için çalışmalara başladık, projemiz de hazır. İnşallah kısa sürede yapıp Pınarbaşılıların hizmetine sunacağız dedi. 
Başkan Menduh Uzunluoğlu’da futbol sahası yapılacak alanın belediyeye ait olduğunu ve tüm prosedürleri tamamlayıp Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne devrini yapacaklarını söyledi.  Başkan Uzunluoğlu, burada amacımız Pınarbaşılıları sporla iç içe olmalarını sağlamak ve sporu sevdirmektir. Ben, Bu futbol sahasının yapılmasında büyük katkıları bulunan ve emeği geçen cumhur ittifakı milletvekillerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İhsan Kabakcı’nın Pınarbaşı ziyaretine Ak Parti İlçe Başkanı Türkay Kara, MHP İlçe Başkanı Kadir Akbaş ile diğer yetkililerde eşlik etti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, UZUNLUOĞLU, MÜJDEYİ, VERDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı