BELEDİYE BAŞKANLARINA OLMAYAN ALT YAPIYI MI ANLATACAKSINIZ? google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Haziran 2021 - Cuma 11:22
 
BELEDİYE BAŞKANLARINA OLMAYAN ALT YAPIYI MI ANLATACAKSINIZ?
İYİ Parti Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Osman Türk, dün aniden bastıran yağmurun, Kayseri’nin alt yapısının ne halde olduğunu gözler önüne serdiğini söyledi. Türk, “Gelecek hafta gelecek 7 belediye başkanını gönül belediyeciliği anlayışıyla alt ve üst yapımızı anlatmaya çağırıyor. Anlatacağı yağmur yağdığı zaman çekmeyen çalışmayan altyapımızı mı anlatacak?” dedi.
GÜNDEM Haberi
BELEDİYE BAŞKANLARINA OLMAYAN ALT YAPIYI MI ANLATACAKSINIZ?

İYİ Parti Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Osman Türk, dün aniden bastıran yağmurun, Kayseri’nin alt yapısının ne halde olduğunu gözler önüne serdiğini söyledi.  Türk, “Gelecek hafta gelecek 7 belediye başkanını gönül belediyeciliği anlayışıyla alt ve üst yapımızı anlatmaya çağırıyor. Anlatacağı yağmur yağdığı zaman çekmeyen çalışmayan altyapımızı mı anlatacak?” dedi.
Yağmur ile birlikte  logarların saatlerdir açılmadığını ve vatandaşın mağdur olduğunu ifade eden Türk, şunları söyledi: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç Kayseri’mize 7 Büyükşehir Belediye Başkanlarını (Gaziantep,Samsun,Ordu,Trabzon,Şanlıurfa,Erzurum,Malatya)Örnek Belediyecilik diye 18-19-20 Haziran tarihinde Kayseri’mizde davet ediyor ne için .?
Gönül belediyeciliği anlayışıyla alt ve üst yapımızı anlatmaya çağırıyor Anlatacağı yağmur yağdığı zaman çekmeyen çalışmayan altyapımızı mı anlatacak üst üste 1998 yılından 2015 yılları arasında Kayseri’mizin belediye Başkanlığı Görevini yapan Sayın Mehmet Özhaseki kızılırmağı Kayseri’mizin içerisinden geçireceğini bahsetmişti bu görüntüleri mi göstereceksiniz gelen misafir başkanlara yapamadığınız işlerden mi bahsedeceksiz yüzeysel göstermelerle bu iş yapılmıyor artık hemşehrilerimiz her şeyi görüyor 19:00 dan 23:00 saati olmuş hala logarı açacak ekip ortada yok . Belediye demek hizmet demek 24 saat vatandaşına hizmeti veren demektir. Öyle 3-4 saat de sorunlara müdahale etmemek demek değildir görün görün bu olanları görmüyorsunuz İYİ Parti Ailesinin Belediye Meclis Üyesi olarak Hemşehrilerimizin herzaman Yanındayız ve aksayan hizmetlerin takipçisiyiz be takipçisi olacağız”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BELEDİYE, BAŞKANLARINA, OLMAYAN, ALT, YAPIYI, MI, ANLATACAKSINIZ?,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı