ÇIRAKTI ŞİMDİ İSE SEKTÖRÜNDE MARKA OLDU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Eylül 2021 - Pazar 11:05
 
ÇIRAKTI ŞİMDİ İSE SEKTÖRÜNDE MARKA OLDU
Kayseri’ de hazır giyim sektöründe 13 yaşında çırak olarak işe başlayan, mesleğe olan sevgisi, azmi ve çalışkanlığı sayesinde kendini geliştiren Murat Karabulut 2007 yılında GMK markasını oluşturarak Gazioğlu Çarşısında özel dikim gömlek üretimine başladı.
GÜNDEM Haberi
ÇIRAKTI ŞİMDİ İSE SEKTÖRÜNDE MARKA OLDU

Başarısının sırrını sorduğumuzda ilk sıraya mesleğe olan sevgisini söylüyor. Ayrıca ustalarını da hayırla yad eden Murat Bey anatomi ve matematik bilmeyenin terzilik mesleğini icra edemeyeceğini belirtiyor. Ürettiği gömlekleri hazır giyim kalıplarından çok farklı olduğunu, her insanın fizyolojik yapısının birbirinden farklı olduğu hazır giyim sektöründe buna dikkat edilmediğini belirten Murat Karabulut özel dikim gömlek için kendisine gelen her bir kişiye özel kumaş, kalıp ve kesim teknikleri uyguladığını ve  müşteri memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştirdiğini ifade ediyor.
Kaliteli işçilik kadar kaliteli kumaşında çok önemli olduğunu ve bu nedenle müşterilerine başta Söktaş olmak üzere, dünyaca ünlü İtalyan ve İngiliz kumaşları da sunuyoruz. 
KİŞİYE ÖZEL GÖMLEK
Özel Dikim Ürünlerin kişinin ruhundan bir şeyler yansıttığını ve aynı zamanda gömleğe işledikleri nakış yada monogramların kişiden bir parça taşıdığını ve bunun usta, müşteri ve gömlek arasında görünmez bir bağ oluşturduğunu ifade ediyor.
 Müşteri tercihlerini etkileyen yüzlerce sebep olduğunu orta yaş ve üzeri müşterilerinin kaliteli ve rahat kumaşlar tercih ettiklerini, genç müşterilerin trend ürünlere yöneldiğini, film ve dizi karakterlerinden etkilendikleri ve 2000 li yıllarda  “Kurtlar Vadisi” dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın giydiği gömleklerin en çok satılan gömlek modeli olduğunu tebessüm ederek hatırladı.
Sektöründeki tüm gelişmeleri an ve an takip ettiğini belirten Murat Karabulut tüm mücadele ve gayretinin müşterilerini hep daha iyi, en iyi ürünleri sunmak olduğunu, belirterek  hayatında özel dikim gömlekle tanışmamış kişilere gelin sizin de sizi anlatan bir gömleğiniz olsun çağrısında bulunuyor. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇIRAKTI, ŞİMDİ, İSE, SEKTÖRÜNDE, MARKA, OLDU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı G-JQ5G2Q8WC3