DOĞALGAZ İÇİN DESTEK İSTEDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Nisan 2021 - Salı 16:46
 
DOĞALGAZ İÇİN DESTEK İSTEDİ
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Şahan, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ile MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi
DOĞALGAZ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Şahan, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ile MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Pınarbaşı için yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca İlçeye getirilmesi planlanan Doğalgaz’ın yatırım programına alınması içinde Başkan büyükkılıç’tan destek istendi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Bugün MHP Pınarbaşı İlçe Başkanımız Kadir Akbaş ve Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanımız Türkay Kara ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Başkanımız Menduh Büyükkılıç’a ilçemizin sorunlarını aktardık ve istişarede bulunduk. Ayrıca İlçemize getirmeyi planladığımız doğalgazın programa alınması için de kendilerinden destek istedik. Sayın başkanımız bize ellerinden gelen her türlü gayreti yapacağını ve bu isteğimizi yerine getireceğini söyledi. Ben sayın başkanımız Menduh Büyükkılıç’a ilçemize gösterdiği özel ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca ekibine ve kurmaylarına da çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç’ta,yaptığı açıklamasında,  Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanımız Türkay Kara, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanımız Kadir Akbaş ve misafirlerimizi belediyemizde ağırladık. Bürokratlarımızın da katıldığı toplantıda güzel ilçemiz Pınarbaşı için yapacağımız çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DOĞALGAZ, İÇİN, DESTEK, İSTEDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı