DÜŞME HATTINDA BU HAFTA ADETA SAVAŞ VAR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Nisan 2021 - Pazar 21:51
 
DÜŞME HATTINDA BU HAFTA ADETA SAVAŞ VAR
Spor Toto Süper Liginde son haftalara yaklaşılırken bir yardan şampiyonluk bir yandan da ligde kalmak için mücadele veren takımlar var. Ligde bu hafta ise çok ilginç bir fikstür var. Ligde kalma mücadelesi veren takımların arasında adeta bu hafta bir savaş var.
SPOR Haberi
DÜŞME HATTINDA BU HAFTA ADETA SAVAŞ VAR

Spor Toto Süper Liginde son haftalara yaklaşılırken bir yardan şampiyonluk bir yandan da ligde kalmak için mücadele veren takımlar var. Ligde bu hafta ise çok ilginç bir fikstür var. Ligde kalma mücadelesi veren takımların arasında  adeta bu hafta bir savaş var.

Spor Toto Süper Liginde düşme hattından uzaklaşmak isteyen takımların birbirleriyle oynayacağı önemli maçlar var. Ligde 36 haftaya girilirken son sırada bulunan Denizlispor’un 26 puanı var. Her ne kadar matematiksel anlamda ligde kalma ihtimali bulunsa da şansı oldukça zor. 31 puanla Gençlerbirliği 20’inci sırada, 31 puanlı bir başka takım Erzurumspor ise 19’uncu sırada. 33 puanlı Başakşehir 18, 34 puanlı Kayserispor 17, 37 puanlı Kasımpaşa 16, 37 puanlı Ankaragücü 15, 37 puanlı Malatyaspor 14 ve 39 puanlı Rizespor 13’üncü sırada bulunuyor.

20 Nisan tarihi itibarıyla ligde 36. Hafta maçları oynanacak. Bu hafta lig çok uzun ve zor geçecek gibi görünüyor. Çünkü ligde küme düşme hattındaki takımların birbirleriyle maçı var. Kazanan takım ligde kalma adına avantaj elde edecek.

Kayserispor kendisi gibi düşme hattındaki Gençlerbirliği ile oynayacak.

Ankaragücü, matematiksel olarak ligde kalma şansı olan son sıradaki Denizlispor ile karşı karşıya geliyor.

Kayserispor’u yakından ilgilendiren bir önemli maç ise Kasımpaşa ile Başakşehir arasında oynanacak.

Erzurumspor ile Malatyaspor arasında oynanacak maçta Kayserispor için önem taşıyor.

Rizespor şanslı görünüyor olsa da bu hafta Konyaspor ile kritik maç oynayacak. Konyaspor ise bu maçı kazanarak işi risk etmek istemiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DÜŞME, HATTINDA, BU, HAFTA, ADETA, SAVAŞ, VAR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı