KATIK BULURSAK KOMŞULAR YARDIM EDERSE… google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
12 Nisan 2021 - Pazartesi 19:52
 
KATIK BULURSAK KOMŞULAR YARDIM EDERSE…
İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, “Yaşlı annelerimizi evlerinde ziyaret ettik.
GÜNDEM Haberi
KATIK BULURSAK KOMŞULAR YARDIM EDERSE…

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, “Yaşlı annelerimizi evlerinde ziyaret ettik.  

Ekmek kartları varmış. Katığı da bulursak yiyoruz durumu iyi olan komşularım yardım ederlerse idare ediyoruz cevabı bizleri çok duygulandırdı” dedi.

İYİ Partililer Ramazan ayı öncesinde yaptıkları ziyaretleri artırdı. Ramazan ayında da ziyaretlerin devam edeceğini belirten İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, ziyaretlerle ilgili şu bilgileri verdi;

“Bugün İl Başkanımız Sayın Sebati Ataman Melikgazi İlçe Başkanımız Sn.Funda Dağ teşkilat mensuplarımızla beraber yaklaşan Ramazan öncesi hâl ve hatır sormak üzere günlük geliri olan iş olursa rızık temin eden  müzisyen dostları ziyaret ettik. Ne yiyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz diye sorduk.

Yaşlı annelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Ekmek kartları varmış. Katığı da bulursak yiyoruz durumu iyi olan komşularım yardım ederlerse idare ediyoruz cevabı bizleri çok duygulandırdı.

Belediyelerimizden geliri olmayanlara erzak konusunda ileteceğimize dair söz verdik. Fakir fukaraya Allah yardım edenleri vesile olanları eksik etmesin. Yardım yapıyoruz diye değil yardıma muhtaç kimse kalmadı diye övünmeyi yöneticilerimize nasip etsin.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KATIK, BULURSAK, KOMŞULAR, YARDIM, EDERSE…,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı