KİGDER BAKKALARDAN VERESiYE DEFTERİ SATIN ALIYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
20 Nisan 2021 - Salı 13:14
 
KİGDER BAKKALARDAN VERESiYE DEFTERİ SATIN ALIYOR
Kayseri Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, aldıkları bir karar doğrultusunda kadın girişimci bakkaldan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım için veresiye defterlerini ödeme yaparak satın alacaklarını söyledi.
GÜNDEM Haberi
KİGDER BAKKALARDAN VERESiYE DEFTERİ SATIN ALIYOR

Kayseri Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, aldıkları bir karar doğrultusunda kadın girişimci bakkaldan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım için veresiye defterlerini ödeme yaparak satın alacaklarını söyledi. İlk etapta 4 bakkaldan veresiye defteri satın alındı. 

Başkan Dr. Sema Karaoğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en yüksek seviyeye çıktığı dönem olduğunu belirterek, aldıkları kararla ilgili şu bilgileri verdi;

“ Geçen yıl Ramazan ayında şahsım olarak bir kadın bakkaldan borç defteri satın almıştım. Bu yolla hem bir kadın girişimciye destek olmuştum hem de Ramazan’da hayrımı yaparken bir elin verdiğini diğer el görmemişti. Ne ben kime yardım ettiğimi bildim , ne kimse beni bildi. Sayın Mansur Yavaş’ı örnek almıştım. Bu yıl dernek yönetimimiz de bu kararı aldı. Kadın derneği olduğumuz İçin kadın işletmelerini seçtik. Neredeyse tüm üyelerimiz de maddi destek verdi, dışarıdan destekleyenler de oldu. Yine bir elin verdiğini diğer el görmedi . KiGDER yönetimi olarak öncelikle birbirinden değerli KİGDER’lilere , ve KiGDER’e güvenen destek veren herkese yürekten teşekkür ederiz. Destekleri ile dört bakkal defterini satın aldık. Allah kimseyi borçlu etmesin, herkesin de hayrını kabul etsin. Borç defteri bulamayacağımız günlere ...inşallah Teşekkür’ler KİGDER ve KİGDER gönüllüleri.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KİGDER, BAKKALARDAN, VERESiYE, DEFTERİ, SATIN, ALIYOR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı G-JQ5G2Q8WC3