ÖZEL ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADILAR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
10 Haziran 2021 - Perşembe 17:03
 
ÖZEL ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADILAR
İYİ Partili isimler, özel çocukları yalnız bırakmadılar. Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına katılan İYİ Partililer, özel çocukların çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu.
GÜNDEM Haberi
ÖZEL ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADILAR

İYİ Partili isimler, özel çocukları yalnız bırakmadılar.  Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına katılan İYİ Partililer, özel çocukların çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu.
 İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Kazım Yücel ve Melikgazi Belediyesi Grup Başkan vekili Adnan Kenanoğlu ve Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Osman Türk ile özel çocukların ürettikleri çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu. Türk, yaptığı açıklamada, “Gelişim sürecinde gerek zihinsel, gerek fiziksel gerekse davranışsal alanlarda genelden farklı olan çocuklarımız olarak bu çocuklar daha çok sevgi, daha çok ilgi, daha çok bireysel çaba isterler. Herşeyi bir kenara bırakarak sadece insan olmanın gereği olarak biz her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz ve Hayatın gerçeğini , siyasetten makamdan mevkiden her türlü kişisel kimlikten sıyrılıp gelip görmenizi tavsiye ederim” dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZEL, ÇOCUKLARI, YALNIZ, BIRAKMADILAR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı