RAMAZAN’IN İLK HAFTASI TAM KAPANMA SONRA… google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Nisan 2021 - Pazar 19:34
 
RAMAZAN’IN İLK HAFTASI TAM KAPANMA SONRA…
Ramazan ayında koronavirüs salgınında vaka sayısının yüksek olması nedeniyle ilk hafta tam kapanma olacağı iddia edildi.
GÜNDEM Haberi
RAMAZAN’IN İLK HAFTASI TAM KAPANMA SONRA…

Ramazan ayında koronavirüs salgınında vaka sayısının yüksek olması nedeniyle ilk hafta tam kapanma olacağı iddia edildi. Bu konuyu bir siyasinin gündeme getirdiği de iddialar arasında yer alırken, ilk hafta vaka sayısına bakılarak sonraki haftalar için karar alınacak. Bu durum ise işsizler, işinden olanlar ve dar gelirlileri kara kara düşündürüyor.

Türkiye genelinde Kayseri’nin de içinde bulunduğu birçok kentte ciddi anlamda covid 19 salgını ile birlikte vaka sayılarında artışlar oldu. Cumartesi Pazar ve hafta içi de akşam 21.00 ile sabah 06.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Ramazan ayında artan vaka sayısının azalması noktasında yeni ve geniş kapsamlı önlemler alınacağı iddia ediliyor.

Tam kapanma şeklinde Ramazan ayının ilk haftasında bir kısıtlama uygulanacağı ise gündeme geldi. Bu iddia doğru ise, Salı gününden itibaren yeni bir süreç yaşanabilir. Bu süreçle ilgili bir siyasi isminde Ramazan ayının ilk haftasında tam kapanma olacağı, vaka sayısında düşüş olursa sonraki hafta eski kısıtlamaların uygulanacağı, vaka sayısı düşmez ise tam kapanmanın devam edeceği ifade ediliyor.

DAR GELİRLİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Ramazan ayında tam kapanma yaşanması durumunda işsizler, geliri olmayanlar, işinden olanlar, ücretsiz izne gönderilen çalışanlar ve geçim sıkıntısı yaşayanları kara kara düşündürüyor. Bu durumun en çok kendilerini vuracağını dile getiren vatandaşlar, tam kapanma olursa yetkililerin kendilerini düşünmelerini ve çözüm üretmelerini istediler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: RAMAZAN’IN, İLK, HAFTASI, TAM, KAPANMA, SONRA…,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı