SAADET PARTİSİ'NDEN GÖNDERMELİ VİDEO google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Haziran 2021 - Salı 11:30
 
SAADET PARTİSİ'NDEN GÖNDERMELİ VİDEO
Saadet Partisi İl Başkanlığı, partinin genel merkezi tarafından oluşturulan ‘Geçim İttfakı” temasını videolu bir şekilde anlatmaya başladı. Sosyal medyaya yüklenen görüntüler üzerinden, ‘Geçinemiyoruz” mesajı verildi.
- Haberi
SAADET PARTİSİ'NDEN GÖNDERMELİ VİDEO

Saadet Partisi İl Başkanlığı, partinin genel merkezi tarafından oluşturulan ‘Geçim İttfakı”  temasını videolu bir şekilde anlatmaya başladı. Sosyal medyaya yüklenen görüntüler üzerinden, ‘Geçinemiyoruz” mesajı verildi.

Saadet Partisi Kayseri teşkilatındaki isimlerin yer aldığı videoda İl Başkanı Baki Coşkun, esnafın kepenk kapattığını dile getirdi. Coşkun, “Esnaf bırakın vergisini, kirasını da borçlarını da ödeyemiyor, alacaklarını tahsil edemiyor. Yani bir kıskacın içine girmiş bulunuyor. “Eve ekmek götüremeyen esnafa “Bu bana çok abartılı geldi” denilerek dağıtılan keyif çaylarıyla değil; derdine çare olacak ve yeniden borçlandırmayan paketlerle desteklenmelidir.! Üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, “Hayır” diyen herkesle Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz” ifadelerini kullandı. 

ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPILIYOR 
Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş ise,  Cumhuriyet Meydanı’ndan seslenerek, vatandaşın belini büken faturaların yeniden gözden geçirilmesini belirtti. Aktaş, “Büyük sanayi şirketlerine indirim yapılırken neredeyse kirası kadara fatura ödeyen vatandaşa zam üzerine zam yapılmaktadır. Akaryakıttan alınan vergiler düşürülmeli ve zamlar geri alınmaladır. Hayat pahalılığına, gelir adaletsizliğine, ağır vergilere hayır diyen herkes ile geçim ittifakında buluşuyoruz” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAADET, PARTİSİ'NDEN, GÖNDERMELİ, VİDEO,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı