VALİ GÜNAYDIN VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, COD ENERJİ ÜRETİM A.Ş.’DE İNCELEMEDE BULUNDU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Ekim 2021 - Cuma 11:56
 
VALİ GÜNAYDIN VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, COD ENERJİ ÜRETİM A.Ş.’DE İNCELEMEDE BULUNDU
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı’nın küçükkömarmut mahallesine kurulan 3 megavatlık Biyogaz Enerji ve Gübre Üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, burada COD Enerji Üretim A.Ş. yetkilisi Cemil Demirel’den bilgiler alarak tesisi gezdi.
TEKNOLOJİ Haberi
VALİ GÜNAYDIN VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, COD ENERJİ ÜRETİM A.Ş.’DE İNCELEMEDE BULUNDU

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, COD Enerji Üretim A.Ş’yi ziyaretinde öncelikle bu tesisi ilçemize kazandıran ve onlarca kişiye iş istihdamı sağlayan başta COD Enerji Üretim A.Ş, yetkilisi iş insanı Cemil Demirel ve iş ortaklarına teşekkür ediyorum dedi. Vali Günaydın şunları kaydetti.” Ben, Biyogazın geleceğin yakıtı olduğunu düşünüyorum. Gelişen teknoloji ve nüfusla birlikte artan enerji ihtiyacı yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanmadığı takdirde dünyamızı daha yaşanılır bir hale getirmek ve gelecek nesillere daha güzel yarınlar bırakabilmek her geçen gün daha da güçleşecektir. İşte bu noktada doğanın kendi içinde bulunan atıkları yok ederek enerji üretme imkânı devreye girerek bizi yarınlarımız için ümitlendirmektedir. Geleceğin yakıtı olarak da adlandırılan bu enerji kaynağı biyogazdır” 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta bugün burada COD Enerji Üretim A.Ş. tarafından organik atıklardan kullanılabilir gaz üretilmesini sağlayan biyogaz tesisini yerinde inceleyerek yetkili Cemil Demirel’den tesis hakkında bilgiler aldık. Kendisine ve iş ortaklarına böyle bir tesisi bölge halkına kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten tesise hayran kaldık. Pınarbaşı’mıza hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç’a Pınarbaşı İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen ile Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da eşlik etti. 
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, GÜNAYDIN, VE, BAŞKAN, BÜYÜKKILIÇ,, COD, ENERJİ, ÜRETİM, A.Ş.’DE, İNCELEMEDE, BULUNDU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı