Yataş’tan Anne Adaylarına Özel Hamile Yastığı google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
28 Haziran 2022 - Salı 19:19
 
Yataş’tan Anne Adaylarına Özel Hamile Yastığı
Türkiye’nin lider ve yenilikçi yatak markası Yataş Bedding, Hamile Uyku Yastığı ile anne adaylarının rahat ve dinlendirici bir uyku uyumalarına destek oluyor.
DİĞER Haberi
Yataş’tan Anne Adaylarına Özel Hamile Yastığı

Anne adaylarının bebeklerine kavuşacakları gün yaklaştıkça uyku sorunları da artıyor. Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding,   Hamile Uyku Yastığı ile anne adaylarına dinlendirici ve kesintisiz bir uyku yaşatıyor. Boncuk elyaf dolgusu sayesinde çok hafif ve yumuşak olan Hamile Uyku Yastığı, özel şekli sayesinde karın, sırt ve bel gibi noktalarına ihtiyacı olan mükemmel desteği sağlıyor.

 

100 pamuk kumaşının yüksek nem emme özelliği ile terlemeyi önlemeye de yardımcı olan Hamile Uyku Yastığı, çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Hamileliğin 4. ayından itibaren kullanılması ideal olan Hamile Uyku Yastığı, baskılı kumaşıyla son derece şık görünüyor. Hamile Uyku Yastığı’na Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yataş’tan, Anne, Adaylarına, Özel, Hamile, Yastığı,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı