ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDAKİ SİYASETÇİ; KAZIM YÜCEL google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
04 Temmuz 2021 - Pazar 11:30
 
ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDAKİ SİYASETÇİ; KAZIM YÜCEL
İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel farklı bir siyasetçi tablosu çiziyor. Sürekli vatandaşın arasında olmaya gayret gösteren Yücel, dinlediği sorunları meclis gündemine getiriyor.
SİYASET Haberi
ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDAKİ SİYASETÇİ; KAZIM YÜCEL

İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel farklı bir siyasetçi tablosu çiziyor. Sürekli vatandaşın arasında olmaya gayret gösteren Yücel, dinlediği sorunları meclis gündemine getiriyor. Alışılagelmişin dışında siyasetçi profili ortaya koyan Yücel’i Kayseri’nin caddelerinde ya esnaf ya da vatandaşın sorununu dinlerken görmek mümkün.

İYİ Partili Kazım Yücel, vatandaşın, esnafın, çiftçinin dertini dinlemeye devam ediyor. Fırsat buldukça sorunları dinleyen Yücel, bunları meclis gündemine getirip çözülmesi noktasında katkı sağlıyor. Kayserililerle her ortamda sohbet eden Yücel, özellikle pandemi dönemiyle zor zamanlar geçiren esnaf ve çiftçinin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Esnafın durumunu zaman zaman yaptığı açıklamalarla dile getiren Yücel, her kesime ulaşmaya çalışıyor. En son otobüscü esnafının dertlerini dinleyen Yücel, “Dolmuş varken üvey evlattık otobüs olduk yine üvey evlatız. Bizim en büyük sıkıntımız para kazanamamak diyen, Otobüs şoforlerimizle sohbet ettik” notunu düşerek, sosyal medyadan sorunları duyurmaya çalışıyor.  Sorunlara çözüm bulmaya çalışan İYİ Partili Yücel’in alışılagelmişin dışındaki siyasetçi profili halkın gözünde de dikkat çekmeye başladı. Yücel’in siyasetteki alışılagelmiş ezberi bozması ise Kayseri’deki siyaset dengesi biraz bozacak gibi görünüyor. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALIŞILAGELMİŞİN, DIŞINDAKİ, SİYASETÇİ;, KAZIM, YÜCEL,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı