KAYSERİ’DE SURİYELİ PROBLEMİ GİDEREK ARTIYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
24 Haziran 2021 - Perşembe 12:41
 
KAYSERİ’DE SURİYELİ PROBLEMİ GİDEREK ARTIYOR
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de yaşayan Suriyelilerin neden olduğu sorunlara dikkat çekti. Meclis’te yaptığı konuşmada, Kayseri’de Suriyeli probleminin giderek arttığını dile getiren Ataş, “Hemşehrilerimiz sürekli şikâyet hâlindeler, Suriyelilerden ve yarattıkları asayiş olaylarından çok rahatsız ve huzursuzlar” dedi.
SİYASET Haberi
KAYSERİ’DE SURİYELİ PROBLEMİ GİDEREK ARTIYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de yaşayan Suriyelilerin neden olduğu sorunlara dikkat çekti.  Meclis’te yaptığı konuşmada, Kayseri’de Suriyeli probleminin giderek arttığını dile getiren Ataş,  “Hemşehrilerimiz sürekli şikâyet hâlindeler, Suriyelilerden ve yarattıkları asayiş olaylarından çok rahatsız ve huzursuzlar” dedi. 
 İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Suriyeli konusunu dile getirdi. Ataş, bu kez de Suriyeliler konusunu gündeme taşıdı ve vatandaşın bu konuda huzursuz olduğunu dile getirdi. 
SURİYELİ SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ADIMLAR ATILMALI
Ataş, huzur şehri olan Kayseri’de Suriyeli sorunu çözmek için adımların atılması gerektiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Kayseri’de Suriyeli problemi giderek artıyor. Hemşehrilerimiz sürekli şikâyet hâlindeler, Suriyelilerden ve yarattıkları asayiş olaylarından çok rahatsız ve huzursuzlar. Yoksulluk ve açlıkla boğuşan hemşehrilerimiz bu yükü daha fazla taşımak istemiyor. Zamanında geçici olarak geldiği söylenen Suriyelilere özel okullar yapılmakta, çıraklık ve mesleki eğitim projeleriyle Suriyeliler şehrimizde kalıcı hâle getirilmeye çalışılmaktadır. İşsizlikle mücadele eden Kayserili işini ve aşını Suriyelilere kaptırma tehlikesiyle karşı karşıyadır. 80 bin Suriyeliye ev sahipliği yapan huzur şehri Kayseri’de Suriyeli sorununu çözmeye yönelik gerekli adımlar iktidar tarafından bir an önce atılmalı, vatandaşlarımızın ve şehrimizin huzuru ve güvenliği sağlanmalıdır.”
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ’DE, SURİYELİ, PROBLEMİ, GİDEREK, ARTIYOR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı