PINARBAŞI’NDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Ocak 2022 - Pazar 20:55
 
PINARBAŞI’NDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Pınarbaşı Belediyesi’nde çalışan memur ve sözleşmeli memurlara ödenecek 'Sosyal Denge Sözleşmesi' imzalandı. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik imzaladıkları sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
GÜNDEM Haberi
PINARBAŞI’NDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Başkanlık makamında gerçekleştirilen İmza töreninde Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Şube Başkan Yardımcısı Sezgin Koz ve Pınarbaşı Belediyesi Temsilcisi Salih Şahin hazır bulundu. Türk Yerel Hizmet Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, burada yaptığı konuşmasında tüm imkânlarını çalışan memurları için zorlayan Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’na sendikamız ve tüm çalışanlar adına teşekkür ediyorum. Bu sözleşme memurlarımıza hayırlı ve bereketli olsun dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da çalışanlarımızın daha mutlu ve motive olması adına önemli bir sözleşmeye imza attık. Pınarbaşı Belediyesi olarak, çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sözleşme kardeşlerimizin emeklerine, gayretlerine karşılık yapılmıştır. Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: PINARBAŞI’NDA, SOSYAL, DENGE, SÖZLEŞMESİ, İMZALANDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı