VALİ VE BAŞKAN DEPREMİN OLDUĞU SARIOĞLAN İLÇESİNDE google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Ocak 2022 - Salı 12:26
 
VALİ VE BAŞKAN DEPREMİN OLDUĞU SARIOĞLAN İLÇESİNDE
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, depremin yaşandığı Sarıoğlan ilçesinde incelemelerde bulundu. Yıkılan bazı tek katlı binalar olduğu gözlendi.
GÜNDEM Haberi
VALİ VE BAŞKAN DEPREMİN OLDUĞU SARIOĞLAN İLÇESİNDE

Gece saat 02.28’de meydana gelen Sarıoğlan merkez üssü 4.9 şiddetindeki depremle ilçe sallandı. Sarıoğlan’daki deprem kent merkezi ile birlikte bütün ilçelerde ve civar illerde hissedildi.

Sabah saatlerinde ilçeye giden Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, bırada hasar gören binaları inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Deprem sonrasında ilçedeki izlenimlerle ilgili bilgi aktaran Başkan Büyükkılıç, “Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ile birlikte depremin yaşandığı Sarıoğlan ilçemizi ziyaret ederek, Sarıoğlan Kaymakam Vekili Murat Çürük ve Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım’dan ilçedeki durum hakkında bilgiler aldık.

Ayrıca vatandaşlarımızla da görüşerek hafif hasarlı alanları yerinde inceledik. Şükürler olsun ilçemizde önemli bir sıkıntı yok. Yaşanan hafif hasarlar konusunda da devlet milletinin yanında. Rabbim hepimize sağlık ve afiyetler versin” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, VE, BAŞKAN, DEPREMİN, OLDUĞU, SARIOĞLAN, İLÇESİNDE,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı