YÜCEL RAMAZAN'DA DA SORUNLARI DİNLİYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Nisan 2021 - Salı 18:02
 
YÜCEL RAMAZAN'DA DA SORUNLARI DİNLİYOR
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, esnafı ve vatandaşın sorunlarını Ramazan ayında da dinlemeye devam ediyor.
GÜNDEM Haberi
YÜCEL RAMAZAN'DA DA SORUNLARI DİNLİYOR

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, esnafı ve vatandaşın sorunlarını Ramazan ayında da dinlemeye devam ediyor. Sorunları gündeme getirmeye devam eden Yücel, vatadaşın oldukça dertli olduğunu, esnafın ise 17 günlük tam kapanma ile büyük sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdiğini söyledi.

Sürekli sahada olan ve her kesimin sorunlarıyla yakından ilgilenen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Ramazan ayında da vatandaş ve esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Esnafların sorunlarını dinleyen Yücel, pandemi döneminde en çok küçük esnafın etkilendiğini söyledi. Destek paketlerinin esnafa can suyu bile olmadığını işaret eden Yücel, 17 günlük tam kapanma ile esnafın sıkıntılarının dahaa artacağını, iflasların gelebileceğini ifade etti.
Yücel, esnaf ziyaretleri yanı sıra derdini anlatmak isteyen vatandaşın sorunlarını yakından takip ediyor. Vatandaşın sorunlarını meclise taşıyan Yücel, özellikle kırsal kesimlerin sorunlarını gündemde tutmaya çalışıyor. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL, RAMAZAN'DA, DA, SORUNLARI, DİNLİYOR, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı