BENLİ VE LİVDUMLU'DAN SARIZ'A ZİYARET google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Şubat 2022 - Salı 16:59
 
BENLİ VE LİVDUMLU'DAN SARIZ'A ZİYARET
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Sibel Livdumlu ve Destek Hizmetleri Başkanı Levent Kaşikan ile birlikte Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı makamında ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi
BENLİ VE LİVDUMLU'DAN SARIZ'A ZİYARET

Ziyaretin ardından, yakın zamanda açılması planlanan Sarız İlçe Entegre Hastanesi’ne geçerek yerinde incelemelerde bulunan Benli; “Bakanlığımızın Sarız İlçe Entegre Hastanesini yatırım programına alması ile birlikte tüm süreci büyük bir tizlikle takip edip hızlı bir şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu tesis hastane olmasının yanı sıra içerisinde 4 Aile Hekimliği Birimi ile 2 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu da barındıracak. Sarız’ın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanan hastanemizi inşallah yakın zaman içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Sarız Belediye Başkanı Bayrak ise “Planlanan sürede eksiksiz, modern bir şekilde tamamlanan hastanemiz yakında kıymetli hemşerilerimizin hizmetine girecek. Buradan bu sağlık tesisinin Sarız ilçemize kazandırılması için emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BENLİ, VE, LİVDUMLU'DAN, SARIZ'A, ZİYARET,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı