ERİŞİLEBİLİRLİK LOGOSU TANITILDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Şubat 2022 - Salı 16:55
 
ERİŞİLEBİLİRLİK LOGOSU TANITILDI
Erişilebilir uygulamaların yaygınlaştırılması için görünürlüğünün artırılması gerekliliğinden hareketle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir adım atarak ülkemizde kullanılacak Erişilebilirlik Logosu’nu belirledi.
GÜNDEM Haberi
ERİŞİLEBİLİRLİK LOGOSU TANITILDI

elirlenen Erişilebilirlik logosunun tanıtımı için, Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Av. Fatma ÖNCÜ’nün başkanlığında Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazanan kamu ve özel kuruluşların yetkililerinin katılımlarıyla çevrimiçi toplantı gerçekleştirilmiştir.
Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir erişilebilirlik logosu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; "Erişilebilirlik Binaların, açık alanların, ulaşım ve bilgilendirme hizmetleri ile bilgi ve iletişim teknolojisinin engelliler tarafından güvenli ve bağımsız olarak ulaşılabilir ve kullanılabilir olmasını sağlayan hizmet modelidir. İlimizde Komisyon toplantıları her ayın 2.ve 4. Haftası Perşembe günleri düzenlenmektedir. İlimizde 16 kurum, kuruluş ve açık alana Erişilebilirlik Belgesi düzenlenmiştir. İlimizde Erişilebilirlikten dolayı hiç ceza kesilmemiştir." dedi. 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Av. Fatma ÖNCÜ’nün başkanlığında çevrimiçi gerçekleştirilen toplantı sonrası, Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazanan kurumlara, Erişilebilirlik logolu bayraklar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir tarafından takdim edildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERİŞİLEBİLİRLİK, LOGOSU, TANITILDI, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı